Bale persona non grata bij Real Madrid: 'Hij gaat helemaal nergens heen'

Bale persona non grata bij Real Madrid: 'Hij gaat helemaal nergens heen'

Gepubliceerd: maandag 20 juli 2020 om 17:55ma 20-07-2020 om 17:55

Gareth Bale lijkt persona non grata bij Real Madrid, maar een vertrek behoort niet tot de mogelijkheden voor de linkspoot. Bale's zaakwaarnemer laat weten dat het contract uitgediend wordt.

Bale wordt niet alleen niet meer opgesteld door trainer Zinedine Zidane, maar maakt zich met zijn opmerkelijke gedrag buiten het veld ook nog onmogelijk. Zo werd hij onlangs slapend vastgelegd op de tribune tijdens het duel tussen Real Madrid en Alavés. Het mondkapje werd als slaapmasker gebruikt. Een paar maanden eerder gaf Bale aan golf belangrijker te vinden dan Real Madrid. 

"Het gaat goed met Gareth. Hij heeft nog een tweejarig contract", laat zaakwaarnemer Jonathan Barnett weten aan de BBC. "Hij houdt van het leven in Madrid en gaat helemaal nergens heen. Hij is nog steeds net zo goed als de anderen uit het team. Het is aan Zidane. Er is interesse, maar er zijn weinig clubs die hem kunnen betalen. Het is zonde dat hij niet in de basis staat bij Real Madrid, maar hij zal niet vertrekken."

Ook een verhuurperiode met het oog op het EK van volgend jaar zit er niet in. "Gareth is een van de beste spelers ter wereld. De beste spelers ter wereld worden niet verhuurd", zegt Barnett.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws