PSV heeft 'ervaren speler nodig': 'Viergever enige veldspeler die ouder is dan 25'

PSV heeft 'ervaren speler nodig': 'Viergever enige veldspeler die ouder is dan 25'

Gepubliceerd: maandag 20 juli 2020 om 19:51ma 20-07-2020 om 19:51

Rik Elfrink, de PSV-clubwatcher van het Eindhovens Dagblad, verwacht dat de club uit Eindhoven de komende weken nog drie of vier spelers toe gaat voegen aan de selectie. Vooral de komst van een ervaren speler is volgens Elfrink belangrijk.

"Als je kijkt naar deze ploeg nu en een soort basisopstelling maakt, dan is Nick Viergever de enige veldspeler die ouder is dan 25", vertelt Elfrink. "De groep oogt nog een beetje jong." De clubwatcher denkt dat er binnenkort een aantal nieuwe spelers naar PSV komen. "Een keeper zou je zeggen want Ruiter kan nog vertrekken en Zoet eventueel ook. Dan heeft PSV zeker nog een tweede keeper nodig. Een linksback is heel hard nodig en ik denk dat er centraal achterin nog iemand bij kan komen. Ook op het middenveld zal een verversing nodig zijn."

Met de nieuwe trainer Roger Schmidt valt het te verwachten dat er ook een totaal andere manier van voetballen gehanteerd gaat worden. "We krijgen een heel ander spel te zien, zegt iedereen. Dat zullen we natuurlijk in de praktijk moeten afwachten hoe dat gaat uitpakken", denkt Elfink. "Hij heeft tijd genoeg zou je zeggen om zijn ideeën in te slijpen en om zijn patronen in de groep te krijgen. Ik heb zijn boek gelezen hij denkt dat dat binnen een week mogelijk is. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hem niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws