Flinke tegenvaller voor Feyenoord-aanvaller Vente: 'Ik las het op internet'

Flinke tegenvaller voor Feyenoord-aanvaller Vente: 'Ik las het op internet'

Gepubliceerd: maandag 20 juli 2020 om 21:04ma 20-07-2020 om 21:04

Laatste update: maandag 20 juli 2020 om 21:07ma 20-07-2020 om 21:07

Dylan Vente moet volgend seizoen een stap terug doen bij Feyenoord. De aanvaller gaat zijn wedstrijden spelen in het nieuwe O21-elftal van de club uit Rotterdam, zo las hij zelf via internet.

Vente was vorig seizoen actief bij RKC Waalwijk en maakte al meer dan tweeduizend minuten in de Eredivisie. Zijn plek in Feyenoord O21 komt dan ook als een verrassing. "Ik las het ook op internet", vertelt Vente in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is denk ik voor mij niet het ideale scenario. Ik had het liefst gewoon met het eerste meegedaan. Maar goed, ik las het ook op internet en dat was geen leuk nieuws. Ik kreeg allemaal berichten van vrienden dat ik naar O21 zou gaan."

"Was dat een klap? Natuurlijk wil je er het maximale uithalen, als je dan te horen krijgt dat je met O21 mee moet... Nu moet ik er alles aan doen om te laten zien dat ik het wél kan", geeft Vente aan. De aanvaller weet niet of een verhuurperiode beter is voor zijn ontwikkeling. "Dat is een optie, maar dat moeten we nog even afwachten. Je weet het nooit. Het is wel lekkerder als je wekelijks op het niveau van een Keuken Kampioen Divisie of Eredivisie speelt. Dat is logisch."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws