Nieuwe keepster voor PSV: 'Kom terug naar Nederland om prijzen te pakken'

Nieuwe keepster voor PSV: 'Kom terug naar Nederland om prijzen te pakken'

Gepubliceerd: dinsdag 21 juli 2020 om 09:47di 21-07-2020 om 09:47

Laatste update: dinsdag 21 juli 2020 om 09:48di 21-07-2020 om 09:48

Sari van Veenendaal keert na vier seizoenen Arsenal en één seizoen Atlético Madrid terug bij het vrouwenelftal van PSV. De keepster heeft duidelijke doelen voor ogen in Eindhoven en wil prijzen pakken.

"Als ik terugkom naar Nederland, kom ik om prijzen te pakken", is Van Veenendaal ambitieus in gesprek met de NOS. Naast Van Veenendaal keerden ook Stefanie van der Gragt (Ajax) en Mandy van den Berg (PSV) terug naar Nederland. "Ik denk dat de beste faciliteiten op dit moment bij PSV liggen. Ze hebben zich goed ontwikkeld de afgelopen jaren en met name vorig jaar hebben ze een goed seizoen gedraaid", aldus Van Veenendaal.

De keepster is van plan om zowel binnen als buiten de lijnen belangrijk te worden bij PSV. "Ik heb wel bepaalde ideeën over hoe we als team het beste kunnen presteren, maar ik verwacht ook wel van mezelf dat ik een rol op het veld heb. Ik heb wel wat ervaring natuurlijk en het is mooi als ik wat kan overbrengen op jonge speelsters."

Toch is dat niet het belangrijkste voor Van Veenendaal. "Eerst focus ik me op het halen van mijn eigen niveau. Ik wil weer plezier krijgen in wat ik doe en goede prestaties neerzetten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws