Vitesse presenteert ook derde versterking: Club Brugge-spits naar Arnhem

Vitesse presenteert ook derde versterking: Club Brugge-spits naar Arnhem

Gepubliceerd: dinsdag 21 juli 2020 om 21:34di 21-07-2020 om 21:34

Laatste update: dinsdag 21 juli 2020 om 21:51di 21-07-2020 om 21:51

Vitesse gaat als de bliksem en presenteert op dinsdagavond niet één, twee, maar drie zomerversterkingen. De club kondigt de komst van Club Brugge-spits Loïs Openda aan. Hij trekt op huurbasis naar Arnhem. 

"Ik ben heel blij met de kans die Vitesse mij geeft", zegt Openda, die eerder ook genoemd werd bij Feyenoord, op de clubsite van Vitesse. "De laatste twee seizoenen heb ik al behoorlijk wat ervaring op kunnen doen, maar bij Vitesse wil ik de volgende stap in mijn carrière zetten. De vaste spits worden en veel goals maken. Daar ga ik alles voor geven."

Openda lijkt de eerste vervanger te zijn voor Tim Matavz, die naar Al-Wahda is vertrokken. "Het was duidelijk dat we op zoek waren naar aanvallende impulsen", zegt technisch directeur Johannes Spors. "Loïs is een pijlsnelle aanvaller, die goed de ruimtes weet te benutten. Loïs staat te boek als een veelbelovend talent, die zelfs al Champions League ervaring in de benen heeft. We hopen dat hij zijn ontwikkeling door blijft zetten. Dan gaan we veel plezier aan hem beleven."

Vitesse haalde eerder Jacob Rasmussen (Fiorentina) en Maximilian Wittek (Greuther Fürth) binnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws