'Advocaat kan volgende Feyenoord-aanwinst vergeten: geen budget meer in Kuip'

'Advocaat kan volgende Feyenoord-aanwinst vergeten: geen budget meer in Kuip'

22-07-2020 18:58
117

Dick Advocaat zou graag nog een linksback aan de selectie van Feyenoord toevoegen, nu Tyrell Malacia door een blessure lange tijd niet beschikbaar is. Calvin Verdonk wordt gezien als een mogelijke stand-in, maar de Rotterdamse club lijkt hem niet te kunnen betalen.

Feyenoord hoopt Verdonk een half jaar toe te kunnen voegen aan de selectie, maar na de contractverlenging van Eric Botteghin lijkt er geen euro meer in kas te zitten om aan transfers te besteden, meldt Voetbal International. Advocaat heeft de linksbackpositie dus niet dubbel bezet, nu alleen Ridgeciano Haps daar uit de voeten lijkt te kunnen na de blessure van Malacia.

Advocaat wil de huidige selectie bij elkaar houden en geen spelers meer laten vertrekken. Concrete belangstelling voor een van de Feyenoord-spelers is er nog niet, ook niet voor Marcos Senesi. Advocaat verwacht dan ook dat hij 'gewoon' met Senesi aan het nieuwe Eredivisie-seizoen kan beginnen. De trainer zag tot nu toe drie nieuwe spelers naar De Kuip komen: Mark Diemers, Bryan Linssen en Christian Conteh. Hier lijkt het dus ook bij te blijven.