Zlatan begrijpt niet veel van Milan: 'Je leert hier elke dag iets nieuws'

Zlatan begrijpt niet veel van Milan: 'Je leert hier elke dag iets nieuws'

23-07-2020 07:48
15

Met de contractverlenging van Stefano Pioli bij AC Milan is ook de kans dat Zlatan Ibrahimovic langer bij de club uit Milaan blijft groter geworden. De Zweed durft echter nog niet te zeggen waar zijn toekomst ligt.

"We zijn aan iets schitterends bezig", geeft Ibrahimovic aan in gesprek met Sky Italia. Door de overwinning van Milan op Sassuolo (1-2) en twee doelpunten van de Zweed staat de ploeg op het moment vijfde in de Serie A. "Maar het seizoen is nog niet klaar. We zijn nog steeds bezig aan onze missie, we willen die vijfde plaats", is Zlatan duidelijk.

Toch is Ibrahimovic niet helemaal tevreden over de gang van zaken bij de Rossoneri. Zo heeft hij nog geen idee of hij ook volgend seizoen in het zwart-rood van Milan te zien is. "Ik heb nog drie duels en tien dagen te gaan bij de club, maar niemand vertelt me iets... Dat had ik niet verwacht. Zo wist ik ook nog niet dat Pioli zou blijven, je leert elke dag iets nieuws bij deze club", doelt Ibrahimovic op de contractverlenging van de trainer.

Sinds de terugkeer van Ibrahimovic naar Milan begint de ploeg steeds beter te draaien, beseft de aanvaller. "Sinds ik hier ben, zijn we de tweede club van Italië", sluit hij af.