Van Dijk trots na uitreiking van PL-beker: 'Liverpool, deze is voor jullie'

Van Dijk trots na uitreiking van PL-beker: 'Liverpool, deze is voor jullie'

23-07-2020 08:04
7

Virgil van Dijk is trots dat hij met Liverpool eindelijk de Premier League-titel heeft weten binnen te halen. De verdediger komt na de uitreiking van de beker met een mooie boodschap voor de fans, die helaas niet aanwezig konden zijn op Anfield.

"Om eindelijk beslag te kunnen leggen op de Premier League-titel is een droom die uitkomt voor ons allemaal", vertelt Van Dijk voor de camera van Sky Sports. Na de met 5-3 gewonnen wedstrijd tegen Chelsea vierden de Liverpool-spelers een feest op het veld, helaas zonder supporters. "Het was lang wachten voor iedereen, voor de Liverpool-fans wereldwijd en voor ons."

Op Twitter staat Van Dijk stil bij de Premier League-winst. 'Gewoon een jongen uit Breda die Premier League-kampioen werd', schrijft de verdediger. 'Het is een droom die uitkomt, maar ook een kans voor mij om ieder kind op de wereld te herinneren dat alles mogelijk is. Hard werken, volharding. Laat niemands onwetendheid, negativiteit of haat je tegenhouden om de beste versie van jezelf te worden. Familie, fans, teamgenoten en staf, bedankt. Liverpool, deze is voor jullie!'