Klopp realistisch na uitreiking Premier League-beker: 'Ajax kreeg hem niet'

Klopp realistisch na uitreiking Premier League-beker: 'Ajax kreeg hem niet'

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2020 om 08:17do 23-07-2020 om 08:17

Liverpool-manager Jürgen Klopp vindt het jammer dat er bij de uitreiking van de Premier League-titel geen fans aanwezig konden zijn op Anfield, maar beseft dat het helaas niet anders is. De Duitser geeft aan dat Liverpool in ieder geval een beker omhoog mocht houden, Ajax niet.

"Je moet er het beste van maken", vertelt Klopp voor de camera van Sky Sports. "Natuurlijk, het was beter geweest met de fans erbij, maar ik dacht een paar maanden geleden nog dat het onmogelijk zou zijn om weer te gaan voetballen."

Liverpool won het duel met Chelsea met 5-3, waarna het feest losbrak op Anfield. Klopp weet het goed te relativeren en kijkt ook naar andere competities. "Heeft Paris Saint-Germain een beker gekregen? Ajax kreeg hem niet en Bayern München moest het vieren in een leeg stadion, bij ons waren er in ieder geval nog familieleden aanwezig. Het kan niet veranderd worden", geeft Klopp aan.

Paris Saint-Germain mocht zich wel officieel kampioen van de Ligue 1 noemen nadat het seizoen werd afgebroken en Bayern voetbalde zich uiteindelijk een weg naar de titel in Duitsland. Ajax mag zich geen kampioen van Nederland noemen. De Amsterdammers eindigden op een gelijk aantal punten als AZ, maar wel met een beter doelsaldo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws