Botteghin: 'Natuurlijk hoop ik dat hij blijft, denk ook dat dit gaat gebeuren'

Botteghin: 'Natuurlijk hoop ik dat hij blijft, denk ook dat dit gaat gebeuren'

23-07-2020 09:13
19

Eric Botteghin hoopt dat hij ook volgend seizoen samenspeelt met Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer, maar een concrete aanbieding heeft Feyenoord nog niet ontvangen.

Botteghin verlengde woensdag zijn contract bij Feyenoord en staat volgend seizoen waarschijnlijk dus weer naast Senesi in de achterhoede van de Rotterdamse club. Een aantal clubs uit de Europese subtop houdt Senesi echter in de gaten. "Natuurlijk hoop ik dat hij blijft en ik denk ook dat dit gaat gebeuren", vertelt Botteghin in gesprek met De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

"Ik heb vorige week nog met hem getraind, dan blijkt dat hij graag blijft", stelt Botteghin. "Maar je weet het nooit als er veel geld in het spel komt, dat geldt voor hem en voor de club. Ik hoop dat ik met hem kan blijven spelen. We waren goed bezig samen."

Mocht Senesi alsnog vertrekken uit De Kuip dan gaat het huidige transferrecord uit de boeken. De Argentijnse verdediger moet meer dan twintig miljoen euro kosten, tot op heden is Dirk Kuyt de duurste uitgaande transfer uit de Feyenoord-geschiedenis (achttien miljoen euro).