Heerenveen stelt zich hard op: 'We willen hem graag behouden en zijn in gesprek'

Heerenveen stelt zich hard op: 'We willen hem graag behouden en zijn in gesprek'

23-07-2020 16:35
30

Joey Veerman zou graag de stap omhoog maken, maar als het aan SC Heerenveen ligt speelt de spelmaker volgend seizoen 'gewoon' in het Abe Lenstra Stadion. Technisch manager Gerry Hamstra wil niet zomaar meewerken aan een transfer.

In de special ter ere van het 100-jarig bestaan van de Friezen geeft Hamstra aan dat hij Veerman in Heerenveen wil houden. Beide partijen zijn zelfs al in gesprek over een verbeterd contract. "Joey ligt nog drie jaar vast, maar we willen ook een signaal geven dat we heel tevreden zijn", klinkt het.

Een transfer van de Volendammer is als het aan technisch manager Hamstra ligt geen optie. "Hij is er nu een jaar, maar heeft nog geen driekwart seizoen op het hoogste niveau gespeeld. Dus ik snap dat iedereen zijn wensen en ambities heeft, maar dat hebben wij als club ook."

Veerman moet onderdeel gaan uitmaken van de vaste kern van het elftal en de clubleiding van de Friezen wil die kern het liefst lang aan zich binden. "We willen graag verder met een geraamte, dus we willen hem graag behouden", legt Hamstra uit. "We zijn gewoon in gesprek."