PSV plant oefenwedstrijd met publiek in en heeft ruimte voor 300 supporters

PSV plant oefenwedstrijd met publiek in en heeft ruimte voor 300 supporters

23-07-2020 18:17
51

PSV speelt op vrijdag 31 juli een oefenwedstrijd op de Herdgang tegen het Veldhovense UNA. Dat zal de eerste wedstrijd zijn waarin de Eindhovenaren weer voor publiek zullen spelen na hun laatste Eredivisie-duel op 8 maart.

De RIVM-richtlijnen laten toe dat PSV voor 300 supporters en 80 officials mag spelen. Dat valt te lezen op de website van PSV. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat er wellicht geloot moet worden om te bepalen welke mensen wel en welke mensen niet aanwezig mogen zijn bij het oefenduel tegen de buurman uit Veldhoven. Ook moeten de aanwezige supporters zich houden aan de protocollen: afstand houden, tenzij je tot hetzelfde gezin behoort.

Op 8 maart kwam PSV voor het laatst in actie voor publiek, toen het uit bij FC Groningen wist te winnen. De wedstrijd tegen UNA op 31 juli betekent de start van een serie oefenwedstrijden van de Eindhovenaren, dat op een trainingskamp in Duitsland tegen derdedivisionist FC Verl zal spelen en ook in de zogenaamde Comeback-maand van FOX Sports in actie zal komen. Dan spelen de Eindhovenaren tegen Vitesse en tegen Willem II.