Vitesse belooft meer aanwinsten: 'Dan is er wel het één en ander mogelijk'

Vitesse belooft meer aanwinsten: 'Dan is er wel het één en ander mogelijk'

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2020 om 21:58do 23-07-2020 om 21:58

Vitesse is nog niet klaar op de transfermarkt. De Arnhemmers haalden in het eerste deel van de transferperiode drie spelers, maar technisch directeur Johannes Spors hint op meer aanwinsten als de markt weer opent.

Maximilian Wittek, Jacob Rasmussen en Loïs Openda zijn de nieuwste spelers in de selectie van Vitesse. Toch is Spors nog lang niet klaar. "We hebben mogelijkheden voor ‘iets’", zegt hij tegen De Gelderlander. "Exacte getallen kan ik niet noemen, maar als het echt noodzakelijk is en wij zijn ervan overtuigd dat we van die speler beter worden, dan is er één en ander mogelijk."

Dat geld kan niet zomaar worden uitgegeven. Alleen als er een zogenaamd 'buitenkansje' langskomt, zal Spors toeslaan. "Ik moet alleen wel heel zorgvuldig handelen. Alleen pakken wat we echt nodig hebben."

Over de komst van Openda bestaan in Arnhem twijfels. De Belgische aanvaller scoort weinig en kwam in 56 wedstrijden voor Club Brugge, zijn vorige club, tot vier goals. "Zijn statistieken bij de nationale jeugdteams zijn veel beter (12 goals in 25 duels, red.)", reageert Spors. "Daar speelt hij als een echte spits, bij Club Brugge was hij meer een vleugelaanvaller. Hij past in onze nieuwe speelstijl, met meerdere echte spitsen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat hij voor ons gaat scoren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws