'Dertig miljoen euro voor iemand als Gosens, dan moet ik echt lachen'

'Dertig miljoen euro voor iemand als Gosens, dan moet ik echt lachen'

24-07-2020 10:34
31

Robin Gosens wordt begeerd door meerdere Europese clubs. De Atalanta Bergamo-back moet ongeveer dertig miljoen euro kosten en kan zelf hard lachen om dat prijskaartje.

"Als ik dat hoor, over dertig miljoen euro voor iemand als Robin Gosens, dan moet ik echt lachen", begint Gosens in gesprek met SPOX. "Mijn hemel, dat vind ik moeilijk om te begrijpen. Maar dat zijn nu eenmaal de prijzen die tegenwoordig betaald worden. Dat zie je ook aan de 45 miljoen euro die Internazionale heeft betaald voor Achraf Hakimi van Borussia Dortmund."

Gosens voelt zich vereerd dat hij in verband wordt gebracht met club uit de top van Italië en Duitsland. De verdediger maakt er geen geheim van in de toekomst graag in de Bundesliga te willen spelen. "RB Leipzig is met Julian Nagelsmann op de goede weg. Peter Bosz doet het met Leverkusen enorm goed en ik vind het leuk om naar te kijken. Ik kijk graag naar het spel van Leverkusen, het is attractief. (...) En Schalke zit in mijn hart, dat kan ik niet ontkennen."

Daarnaast staat ook de Italiaanse top dus voor de deur. "Het is een eer om met clubs als Juventus en Inter in verband gebracht te worden", vervolgt Gosens. "Maar eerst verheug ik me op het Champions League-avontuur met Atalanta. Wat daarna komt, zien we wel."