'Manchester United wil betalen voor 600-goal striker' van Manchester City'

'Manchester United wil betalen voor 600-goal striker' van Manchester City'

24-07-2020 12:45
14

Manchester United hoopt zich te versterken met een zestienjarige doelpuntenmachine van stadgenoot Manchester City. Charlie McNeill is volgens The Daily Mail op weg naar Old Trafford.

McNeill wordt de '600-goal striker' genoemd, verwijzend naar zijn duizelingwekkende moyenne in de jeugdopleiding van Manchester City. Hij weigert echter een profcontract te tekenen en heeft zijn vertrek al aangekondigd. Manchester United hoopt nu toe te slaan.

Omdat McNeill nog zeventien moet worden, moeten de twee rivalen uit Manchester het eens worden over een vergoeding. Volgens The Daily Mail kan het bedrag oplopen tot meer dan een miljoen euro, maar liggen United en City allesbehalve op één lijn.

McNeill is van huis uit een United-supporter en heeft een verleden in het rode shirt. Zes jaar geleden maakte hij de overstap naar City, waar hij aan de lopende band scoorde. Hij is echter niet tevreden over de kansen die hij krijgt bij City O18. Ook Wolverhampton Wanderers en Leeds United zitten achter de jonge spits aan.