'Arrogante' Klopp wijst Lampard terecht: Daar houd ik eerlijk gezegd niet van

'Arrogante' Klopp wijst Lampard terecht: "Daar houd ik eerlijk gezegd niet van"

24-07-2020 15:14
42

Liverpool-manager Jürgen Klopp is vrijdagmiddag teruggekomen op zijn botsingen met Chelsea-collega Frank Lampard tijdens het onderlinge duel op woensdagavond. De twee hadden met langs de lijn meerdere malen aan de stok met elkaar.

Lampard liet na afloop weten dat Klopp en zijn assistent Pepijn Lijnders 'niet te arrogant moesten worden'. De 53-jarige Duitser kon zich echter niet vinden in die bewoordingen van zijn collega. "Wij zijn helemaal niet arrogant, eerder het tegenoverstelde", liet hij weten tijdens zijn perspraatje. "Het raakt me niet dat hij dat beweerde. Ik heb het er alleen maar over, omdat hij zich zo uitsprak na de wedstrijd."

Klopp begrijpt dat Lampard zich liet meeslepen door de emoties van de wedstrijd. "Dat respecteer ik ook. Maar na het laatste fluitsignaal is het ook gewoon klaar, dat moet Frank nog leren. Sluit het af en leg je erbij neer, als een échte sportman. Frank deed dat juist niet en daar houd ik eerlijk gezegd niet van."

Liverpool werkt toe naar de laatste speelronde van het seizoen: de historische 2019/2020-jaargang wordt zondag afgesloten met een bezoek aan Newcastle United. Het Chelsea van Lampard mag tegelijkertijd thuis tegen Wolverhampton Wanderers trachten het laatste stapje richting de Champions League te zetten.