'Iedereen weet dat Ajax mijn club is, maar er is op dit moment nog niets concreet'

'Iedereen weet dat Ajax mijn club is, maar er is op dit moment nog niets concreet'

25-07-2020 07:10
97

Davy Klaassen lijkt de deur toch niet helemaal dicht te gooien voor een terugkeer bij Ajax. Zaakwaarnemer Sören Lerby van de 27-jarige middenvelder probeerde nog een eind te maken aan de speculaties.

Lerby zei donderdag dat Klaassen 'definitief in Bremen blijft'. De oud-Ajacied wil zelf weinig kwijt over een terugkeer naar Amsterdam. "Omdat ik dat niet netjes naar Werder Bremen toe vind. De club is goed voor mij, ik heb een contract tot 2022 en alles wat ik over Ajax zeg, leidt tot speculatie", zegt hij tegen De Telegraaf.

"Iedereen weet dat Ajax mijn club is en dat dit altijd zo zal blijven. Maar er is op dit moment nog niets concreet en ik heb het naar mijn zin in Bremen. Al was afgelopen seizoen niet zo leuk. Pas als er clubs concreet worden, zal ik daar over nadenken", sluit Klaassen een transfer toch niet helemaal uit.

De zestienvoudig international ontsnapte dit seizoen op miraculeuze wijze aan degradatie met Werder Bremen. "Qua cijfers heb ik het met zeven goals en zes assists beter gedaan dan vorig seizoen en ik ben blij dat ik het hele seizoen fit ben gebleven en 33 duels heb gespeeld. Maar als je met Werder Bremen bijna degradeert, kun je moeilijk zeggen dat je een topseizoen hebt gehad. Ik heb betere jaren gekend."