Douglas traint mee bij Go Ahead: 'Ik heb hem opgebeld, de eerste indruk is goed'

Douglas traint mee bij Go Ahead: 'Ik heb hem opgebeld, de eerste indruk is goed'

25-07-2020 14:12
23

Douglas Franco Teixeira heeft zijn eerste training bij Go Ahead Eagles achter de rug. De Braziliaanse Nederlander mag zich de komende weken bewijzen in Deventer.

"Het was lekker om weer te trainen", zegt de 32-jarige Douglas tegen RTV Oost. "Het was zwaar, maar ik heb de laatste tijd veel aan mijn conditie gedaan. Ik voel me nog goed en over een paar weken ben ik weer helemaal fit. Kees van Wonderen heeft me gevraagd om hier mee te trainen en verder zie ik wel hoe het gaat. Ik ben dankbaar en heel blij dat ik weer kan trainen. De wilskracht is er echt en ik kan nog wel een paar jaar door."

Douglas kent de nieuwe Go Ahead-trainer nog van hun gezamenlijke tijd bij FC Twente. Ook met de Tukkers had de verdediger contact, maar dat leverde niets op. "Mijn doel is om op het veld te staan, te voetballen, snel weer fit worden en dan zien we wel of er wedstrijden inzitten."

Van Wonderen spreekt van een 'blij weerzien' met Douglas. "Ik heb hem opgebeld om te vragen of hij mee wilde trainen. We waren er allebei enthousiast over. We zien wel of hij wedstrijden gaat spelen. De eerste indruk is goed. Het was pittig voor hem, maar hij kwam er goed doorheen."