'Cavani is bijna weer onder de pannen en proeft sfeer bij Benfica-Sporting'

'Cavani is bijna weer onder de pannen en proeft sfeer bij Benfica-Sporting'

25-07-2020 22:24
27

Edinson Cavani lijkt na zijn voortijdige vertrek bij Paris Saint-Germain weer op weg naar een nieuwe club. Volgens berichtgeving uit zijn vaderland Uruguay is El Matador zaterdag uitgenodigd voor de Lissabonse stadsderby tussen Benfica en Sporting Portugal.

Volgens het medium Subrayado hebben Cavani en zijn belangenbehartigers gevraagd om een driejarig contract in het Estádio da Luz. Benfica heeft dit verzoek van de 33-jarige spits in beraad en zal naar verwachting binnen enkele uren reageren. Cavani is wél alvast afgereisd naar de Portugese hoofdstad: Benfica sluit de competitie af met een thuiswedstrijd tegen rivaal Sporting en El Matador is uitgenodigd door de clubleiding.

Cavani zit sinds het begin van de maand zonder club. De voormalig Serie A- en Ligue 1-topscorer speelde sinds 2013 bij PSG, maar is na zeven seizoenen transfervrij vertrokken. De 116-voudig international van Uruguay besloot om niet voor één maand bij te tekenen en zal dus niet meedoen tijdens de Champions League-campagne van PSG.