Duidelijke taal uit Milaan: 'Messi komt zelfs niet in Fantasy Football'

Duidelijke taal uit Milaan: 'Messi komt zelfs niet in Fantasy Football'

26-07-2020 07:56
16

De sensationele geruchten dat Internazionale bezig is om Lionel Messi over te nemen van FC Barcelona, kunnen de prullenbak in. Dat benadrukt algemeen directeur Giuseppe Marotta van de Serie A-topclub.

Italiaanse media, waaronder RAI Sport, Sky Italia en La Gazzetta dello Sport, speculeerden over de komst van Messi naar Inter, nu zijn vader Jorge een huis heeft gekocht in Milaan. "We praten hier over fantasy football", reageert Marotta. "Hij is absoluut niet één van de targets waar wij in de transfermarkt op mikken. Ik denk dat hij gefocust is op een langer verblijf bij Barcelona."

Trainer Antonio Conte is eveneens duidelijk. "De geruchten over een transfer van Messi naar Inter zijn absoluut niet waar. Geloof dit fake news niet. Hij komt niet naar Inter, zelfs niet in Fantasy Football."

Messi is naar verluidt allerminst tevreden bij Barça. De Catalanen moesten de titel vorige week aan aartsrivaal Real Madrid laten. Tot overmaat van ramp werd met 1-2 verloren van laagvlieger Osasuna. Het leidde tot een ongekende tirade van de aanvoerder.