'Geen terugkeer Sandler bij Anderlecht: beide partijen zien het niet zitten'

'Geen terugkeer Sandler bij Anderlecht: beide partijen zien het niet zitten'

26-07-2020 10:30
30

Philippe Sandler keert komend seizoen niet meer terug bij Anderlecht. Door de blessure van Vincent Kompany werd de 23-jarige Nederlander weer aan de Belgische topclub gelinkt, maar daar staan beide partijen niet om te springen.

Anderlecht zag Kompany onlangs uitvallen met een blessure. De routinier dreigt tot en met september aan de kant te staan. Er werd meteen gespeculeerd over een terugkeer van Sandler, maar volgens Het Nieuwsblad is daar geen sprake van. Volgens het dagblad is zowel Anderlecht als Sandler niet enthousiast over een nieuwe huurdeal. Een terugkeer zoals bij Derrick Luckassen zit er deze transferperiode dus niet in.

Sandler verruilde PEC Zwolle in de zomer van 2018 voor Manchester City, dat 2,5 miljoen euro voor de verdediger betaalde. De Premier League-grootmacht stalde hem afgelopen seizoen bij Anderlecht. Hij bleef mede door blessures steken op negen optredens in de Jupiler Pro League. Het financieel geplaagde Anderlecht lijkt de blessure van Kompany nu intern op te vangen.