Heerenveen-transfer zo goed als uitgesloten: Dat was een zaakwaarnemerspraatje

Heerenveen-transfer zo goed als uitgesloten: "Dat was een zaakwaarnemerspraatje"

Gepubliceerd: zondag 26 juli 2020 om 11:50zo 26-07-2020 om 11:50

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen maakt zich niet druk over een mogelijk vertrek van Joël Zwarts naar sc Heerenveen. Van concrete interesse is volgens hem geen sprake.

Zwarts maakte vorig jaar de overstap van Feyenoord naar Excelsior en groeide meteen uit tot de absolute smaakmaker in Kralingen. Hij zou in de belangstelling staan van Heerenveen, maar Dijkhuizen verwacht dat de aanvaller gewoon blijft. "Dat was een zaakwaarnemerspraatje", is Dijkhuizen duidelijk in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De onderhandelingspositie van Excelsior is bovendien sterk: Zwarts ligt nog twee jaar vast, waardoor de club de hoofdprijs kan vragen. In de tussentijd is Excelsior nog op zoek naar versterking in elke linie. Zo staan er ook na de komst van Reuven Niemeijer nog maar vier middenvelders onder contract.

"Met de twee spelers met wie we nu hebben gesproken, zijn er twee verschillende scenario's. Bij één van hen gaat het om huur", zegt Dijkhuizen. Directeur Ferry de Haan heeft daar weinig aan toe te voegen. "Het gaat nu nog om haken en ogen. Het kan snel gaan. Het zal geen drie weken meer duren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws