Fellaini verpest Chinees debuut Larsson: Belg maakt hattrick in acht minuten tijd

26-07-2020 13:25 Laatste update: 15:04
19

Marouane Fellaini is geweldig uit de startblokken geschoten in de eerste speelronde van de Chinese Super League. De Belg van Shandong Luneng zette in de slotfase het duel met Dalian Pro op zijn kop door in acht minuten tijd voor een hattrick te zorgen: 2-3.

Het Dalian Pro van trainer Rafael Benítez en de debuterende Sam Larsson kwam na 57 minuten nog op voorsprong via Salomón Rondón. Maar daarna groeide Fellaini uit tot man van de wedstrijd. maakte in de 79ste minuut gelijk met het hoofd en completeerde daarna in razend tempo zijn hattrick door ook in de 83ste en de 86ste minuut raak te koppen. In blessuretijd deed Marcus Danielsson nog wat terug.

Bij Shandong Luneng bleef voormalig Feyenoord-spits Graziano Pellè op de bank.