Alderweireld en Kane zijn Spurs voor: 'amazing' Vorm en Vertonghen uitgezwaaid

Alderweireld en Kane zijn Spurs voor: 'amazing' Vorm en Vertonghen uitgezwaaid

26-07-2020 23:10
16

Voor Jan Vertonghen en Michel Vorm zit hun tijd bij Tottenham Hotspur erop. Een officiële bevestiging van Tottenham moet nog volgen, maar Harry Kane en Toby Alderweireld zijn hun club voor geweest.

Zowel Kane als Alderweireld plaatste na de 1-1 bij Crystal Palace - waarmee Tottenham zich van Europa League-voetbal verzekerde - een bericht op Twitter, waarin Vertonghen en Vorm werden bedankt voor bewezen diensten. 'Ik wens ze alleen maar het beste voor de toekomst. Het was een genoegen om een kleedkamer te delen en samen te spelen', liet Kane weten. 'Spijtig dat deze amazing guys vertrekken. We hebben samen ontelbaar veel onvergetelijke momenten beleefd', voegde Alderweireld toe.

Wedden

Meer odds

Zowel de linkspoot uit Sint-Niklaas als de reservekeeper uit IJsselstein beschikt over een aflopend contract. Vertonghen kwam in 2012 over van Ajax en kon in acht jaar tijd liefst 315 officiële wedstrijden bijschrijven. Vorm vertrok afgelopen zomer al na vijf jaar Tottenham, maar keerde in oktober terug nadat Hugo Lloris een zware blessure op had gelopen. Waar de twee hun carrière voort gaan zetten, moet nog blijken.