Diemers treft 'topgozer' bij Feyenoord: 'Ik had direct een leuke band met hem'

Diemers treft 'topgozer' bij Feyenoord: 'Ik had direct een leuke band met hem'

27-07-2020 09:30
38

Mark Diemers is blij dat hij komend seizoen bij Feyenoord samenspeelt met Bryan Linssen en Jens Toornstra. Maandag begint de middenvelder aan de voorbereiding.

Diemers was vorige week al te vinden op trainingscomplex 1908 voor een aantal tests. Hij noemt de faciliteiten 'werkelijk fantastisch'. "Bryan Linssen was er ook bij", zegt Diemers in De Telegraaf. "Ik had direct een leuke band met hem. Het is een topgozer. We hebben gemeen dat we allebei al langer in de Eredivisie spelen en op wat latere leeftijd de kans krijgen bij een topclub. Voor ons allebei is dit een heel mooie kans."

Wedden

Meer odds

Bij Feyenoord komt Diemers bovendien een oude bekende tegen: Jens Toornstra. De twee kennen elkaar van FC Utrecht. Toornstra begint aan zijn zevende seizoen in Rotterdam. "Hij is een goed voorbeeld van een jongen die met succes de stap van een andere Eredivisie-club naar een topclub heeft gemaakt", weet Diemers. "Hij heeft al heel wat mooie jaren gekend bij Feyenoord en was ook heel beslissend in het kampioensjaar. Jens is een heel fijne collega en een keiharde werker, die het maximale uit zijn carrière haalt. Dat doe ik ook altijd. Het begint allemaal met keihard werken."