Linssen werkt eerste Feyenoord-training af: 'Gewoon een simpele Nederlander'

Linssen werkt eerste Feyenoord-training af: 'Gewoon een simpele Nederlander'

27-07-2020 19:37
46

Bryan Linssen heeft zijn eerste groepstraining bij Feyenoord afgewerkt. De aanvaller, die een transfer van Vitesse naar Feyenoord maakte deze zomer, is blij dat hij weer op het veld kan staan.

Linssen vindt het fijn dat er eindelijk weer getraind is met de groep, zo geeft hij aan voor de camera van Feyenoord TV. "Lekkere eerste training gehad, teamgenoten leren kennen. Gewoon leuk, lekker om weer op het veld te staan", begint de aanvaller, die zich bij Feyenoord wil laten zien volgend seizoen. Dat doet hij wel op zijn eigen manier. "Gewoon normaal, ik denk dat ik altijd wel hetzelfde ben. Gewoon een simpele Nederlander, niets geks."

Echt voorstellen hoefde Linssen zich niet meer bij de eerste training. De meeste spelers kende hij al wel. "Ik ben meestal vrij vroeg op de club en dan komen de jongens binnendruppelen. Dan stel je je even voor middels een boks, wat je tegenwoordig doet. De meesten ken ik wel, ik heb er al heel vaak tegen gespeeld. Het is meer van: hoe is het, welkom", sluit Linssen af.