Contractnieuws bij Feyenoord: middenvelder (17) tekent eerste profcontract

Contractnieuws bij Feyenoord: middenvelder (17) tekent eerste profcontract

28-07-2020 10:14
72

Lennard Hartjes heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De zeventienjarige middenvelder blijft tot medio 2023 verbonden aan de Rotterdamse club.

Dat maakt Feyenoord via officiële kanalen bekend. Stanley Brard, hoofd opleiding van de Feyenoord Acadamy, is blij met de ondertekening van Hartjes. "We hadden al een mondelinge overeenkomst, maar door de coronacrisis heeft het contractmoment even op zich laten wachten. Net als Lennard hebben we uitgekeken naar dit moment. Hij is namelijk een zeer capabele middenvelder die in het hart van het elftal speelt, iemand waarvan we veel verwachten. Aan hem de uitdaging om die verwachtingen in te lossen."

De middenvelder zelf is blij dat hij zich verder mag blijven ontwikkelen bij Feyenoord. "Dit contract is fantastisch. Het geeft je de nodige motivatie om er nog harder voor te werken. Dat moeten we met Feyenoord Onder 18 komend jaar ook doen: als team hard werken en als team goed spelen. Ik heb er vertrouwen in dat we dat kunnen, want we beschikken over de nodige kwaliteiten."