Breaking news

Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Emmen gaat als de brandweer en haalt voormalig PSV-aanvaller (19) binnen

Emmen gaat als de brandweer en haalt voormalig PSV-aanvaller (19) binnen

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 10:21di 28-07-2020 om 10:21

Laatste update: dinsdag 28 juli 2020 om 12:30di 28-07-2020 om 12:30

FC Emmen is hard bezig om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De ploeg van trainer Dick Lukkien kondigde eerder op dinsdag al de komst van Behadil Sabani aan, niet veel later maakt de club de komst van Sekou Sidibe bekend.

Het is de vijfde aanwinst voor Emmen. Het contract van de vleugelaanvaller liep na het afgelopen seizoen af bij PSV en Sidibe maakt dus transfervrij de stap naar Emmen. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een seizoen.

"Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau", geeft Sidibe aan. "FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren.

De Belgisch-Ivoriaanse Sidibe speelde in de jeugd van Beerschot AC, alvorens in 2011 aan te sluiten bij PSV. Daar speelde hij afgelopen seizoen op Keuken Kampioen Divisie-niveau met Jong PSV. In 24 wedstrijden wist hij het net zes keer te vinden. Sidibe heeft 28 jeugdinterlands voor België op zijn naam staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws