Antony duidelijk onder de indruk: 'Ik speelde hier al in videogames'

Antony duidelijk onder de indruk: 'Ik speelde hier al in videogames'

28-07-2020 11:45 Laatste update: 29-07-2020 11:52
271

Antony mag zich na maandag officieel Ajacied noemen: de Braziliaan zette zijn handtekening onder een contract bij de Amsterdamse club. Het was voor de aanvaller een droom die uitkwam. 

"Wij zijn Ajax, wij zijn de beste", begint Antony met een glimlach aan zijn eerste interview met Ajax TV. "Het is een eer en een enorm genoegen om dit shirt te mogen dragen. Ik heb hier ook vrienden, zoals David Neres. Ik bedank de directie en de voorzitter voor hun vertrouwen."

Antony keek uit naar het moment dat hij voor het eerst het Ajax-shirt aan mocht trekken, geeft hij toe. "Ik heb goede momenten beleefd in São Paulo, maar de laatste tijd droomde ik steeds vaker over het Ajax-shirt en over het spelen van wedstrijden met het Ajax-team. De laatste dagen werd ik 's nachts steeds wakker en telde ik af naar het aantrekken van het shirt."

Johan Cruijff ArenA
De Braziliaan is duidelijk onder de indruk van de Johan Cruijff ArenA, waar hij volgend seizoen zijn kunsten mag vertonen. "Toen ik voor dit interview mijn contract tekende, zag ik dit prachtige stadion. Dat was voor mij een droom. Ik speelde hier al in videogames en nu heb ik de eer om hier echt te spelen voor deze grote club", sluit hij af.