'Weinig perspectief voor huurlingenleger Real Madrid: alleen reservedoelman zeker'

'Weinig perspectief voor huurlingenleger Real Madrid: alleen reservedoelman zeker'

28-07-2020 13:11
3

Het huurlingenlegioen van Real Madrid hoeft volgend seizoen niet te rekenen op kansen bij De Koninklijke, schrijft AS. Volgens de sportkrant is alleen reservedoelman Andriy Lunin – dit seizoen verhuurd aan Real Oviedo – na de zomerstop zeker van een plekje in de Real Madrid-selectie.

Vleugelverdedigers Álvaro Odriozola en Sergio Reguilón keren in principe terug van Bayern München en Sevilla. Real Madrid lijkt echter in ieder geval één van de twee te gaan verkopen, aangezien collega-back Achraf Hakimi al vertrokken is: de Marokkaans international speelde de voorbije twee seizoenen voor Borussia Dortmund en is inmiddels overgenomen door Internazionale.

Martin Odegaard werd verhuurd aan Real Sociedad en wil volgens AS één seizoen langer in San Sebastián blijven. Hetzelfde geldt voor Dani Ceballos, die momenteel actief is voor Arsenal: beide clubs zouden al nagenoeg akkoord zijn over een verlengde huurdeal. De Japanse tiener Takefusa Kubo werd bij Real Mallorca gestald en zal ook komend seizoen elders te bewonderen zijn.

Verder komt Borja Mayoral terug van Levante, maar Real Madrid hoopt hem deze zomer definitief te verkopen. Luca Zidane – zoon van trainer Zinedine Zidane – speelde op huurbasis bij Racing Santander, maar heeft bij Real Madrid geen toekomst: zijn aflopende contract is niet verlengd.