Emmen bevestigt pikante interesse in Padt: 'Maar 1 miljoen gaat niet gebeuren'

Emmen bevestigt pikante interesse in Padt: 'Maar 1 miljoen gaat niet gebeuren'

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 18:26di 28-07-2020 om 18:26

FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers bevestigt de pikante interesse in Sergio Padt. De Drentse club heeft een lijntje uitgegooid naar de doelman van rivaal FC Groningen. Of het van een transfer komt, is echter nog de vraag.

Emmen zal niet aan de vastgestelde afkoopsom van één miljoen euro in het contract van Padt voldoen, bezweert Lubbers in gesprek met De Telegraaf. "Wij zijn hier altijd heel zuinig op de centjes geweest en hebben ook nog wel wat beschikbaar. Maar voor dat soort maximale bedragen gaat het sowieso niet gebeuren."

Volgens De Telegraaf leeft in Emmen de hoop dat Groningen met minder genoegen neemt, nu Padt zijn volgend jaar aflopende contract niet lijkt te willen verlengen. Hoe concreet de interesse daadwerkelijk wordt, heeft mede met uitgaande transfers te maken. Onder meer voor Sergio Peña zou belangstelling zijn. "Natuurlijk zijn we geïnteresseerd, maar in het stadium waarvan iedereen hier denkt dat we daarin zitten, zitten we nog lang niet."

Een transferstunt wordt echter niet uitgesloten. "We hoorden dat Sergio mogelijk niet de intentie zou hebben om zijn contract te verlengen, nu hij daar nog een jaar onder contract staat. Dan ga je informeren. Dus dat wij ons hebben gemeld, is ook niet uit de lucht gegrepen. En je meldt je niet, wanneer je geen interesse hebt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws