Twijfels over 'fletse' Cillessen: 'Weet niet of Ajax tien miljoen zal betalen'

Twijfels over 'fletse' Cillessen: 'Weet niet of Ajax tien miljoen zal betalen'

28-07-2020 20:54
179

Mocht Ajax afscheid moeten nemen van Andre Onana, dan moeten de Amsterdammers twee keer nadenken voordat ze bij Valencia aankloppen voor Jasper Cillessen. Dat advies krijgt de club in de NOS Voetbalpodcast.

"Je moet er in ieder geval goed over nadenken", zegt commentator Jeroen Grueter. "Want bij FC Barcelona is hij nauwelijks aan de bak gekomen en bij Valencia is het een grote tegenvaller geweest, laten we eerlijk zijn. De momenten die hij voor het Nederlands elftal speelde vond ik hem altijd wel weer opbloeien, maar als je een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro moet betalen, weet ik niet of Ajax dat zal doen."

Jan Roelfs vindt het jammer dat Onana een vertrekwens heeft en vraagt zich af of Ajax moet meewerken aan een transfer van de Kameroener, die in verband wordt gebracht met Chelsea en Bayer Leverkusen. "Want echt veel vertrouwen in Cillessen bij Ajax heb ik ook weer niet. In het Nederlands elftal bloeit hij inderdaad op, maar het is toch altijd een fletse keeper geweest. Ik heb er een hard hoofd in dat hij punten gaat pakken voor Ajax."

Volgens Spaanse media wil Valencia deze zomer een grote schoonmaak houden. Ook Cillessen zou mogen vertrekken uit Mestalla.