Clubloze Velthuizen meldt zich vanaf woensdag op Nelson Mandelaboulevard

Clubloze Velthuizen meldt zich vanaf woensdag op Nelson Mandelaboulevard

28-07-2020 22:50
33

Piet Velthuizen (33) duikt op bij TOP Oss. De clubloze doelman krijgt bij de Keuken Kampioen Divisie-club de kans om zijn conditie op peil te houden. Velthuizen komt over van Telstar.

Velthuizen is vanaf woensdag te zien op het trainingsveld van TOP Oss. Met Ronald Koeman en Jordy Rondeel heeft de club al twee doelmannen in huis, maar TOP zoekt nog een derde doelman die op amateurbasis aan kan sluiten. Tot die tijd is Velthuizen van harte welkom op de Nelson Mandelaboulevard.

Velthuizen dook begin februari op bij Telstar, maar speelde geen wedstrijd voor de Noord-Hollandse club. Zijn laatste officiële wedstrijd speelde hij op 16 december 2017, toen hij nog onder contract stond bij Omonia Nicosia. Daarna dook hij ook op bij AZ.

Telstar-trainer Andries Jonker uitte onlangs nog zijn zorgen over de fitheid van Velthuizen. "Piet krijgt zichzelf voorlopig nog niet fit. Daar doet hij wel alles aan, wij proberen hem te helpen waar we kunnen. Als hij fit zou worden, kunnen we een beroep op hem doen. Dat heeft natuurlijk weinig zin als hij last heeft van zijn voet."