Steenrijke Hulk kan terugkeren naar Europa: 'Engeland, Spanje, Duitsland...'

Steenrijke Hulk kan terugkeren naar Europa: 'Engeland, Spanje, Duitsland...'

29-07-2020 08:18
54

Hulk, de Braziliaanse aanvaller die ruim vier jaar geleden in China neerstreek, is klaar om terug te keren in Europa. Zijn contract bij Shanghai SIPG loopt af en naar eigen zeggen hoeft Hulk het niet meer te doen voor het geld.

De nu 34-jarige aanvaller verdiende naar verluidt zo'n 320.000 euro per week in China, maar dat salaris hoeft geen struikelblok te zijn voor een nieuwe club. "Het is niet zo belangrijk meer voor mij", zegt Hulk tegen het Braziliaanse Lancenet. "Ik zal de financiën niet op de voorgrond plaatsen. Ik praat met God om een beslissing te nemen waarmee ik heel gelukkig ben en ik mijn carrière voort kan zetten."

De sterke Braziliaan geeft aan dat hij genoeg mogelijkheden heeft. "Ik heb voorstellen uit Brazilië en uit veel Europese landen. Turkije, Portugal, Engeland, Spanje, Italië, Duitsland.. Ik kan ook in China blijven. Elke dag komen er meer nieuwe voorstellen binnen. Gelukkig lig ik erg goed in de markt. De clubs volgen mij en ik kan het fysiek ook nog opbrengen. Dat helpt enorm. Maar ik laat mijn zaakwaarnemers voor nu het werk doen."