'Explosieve situatie in Camp Nou: Barça sleept muitende speler voor rechter'

'Explosieve situatie in Camp Nou: Barça sleept muitende speler voor rechter'

29-07-2020 09:46
55

FC Barcelona onderneemt juridische stappen tegen Arthur Melo. De Braziliaanse middenvelder is aan het muiten geslagen, tot frustratie van de Catalanen.

Arthur maakt na dit seizoen de overstap van Barcelona naar Juventus. Op dit moment zit hij in zijn thuisland Brazilië en weigert hij terug te keren, omdat hij er niets voor voelt om de Champions League-campagne van Barça af te maken. Het zorgt voor een explosieve situatie, meldt Marca.

Volgens de Spaanse sportkrant is Barcelona van plan Arthur voor de rechter te slepen. De nummer twee van La Liga beticht de Braziliaan van contractbreuk door niet op te komen dagen. Hij had zich maandag moeten melden.

Arthur reisde twee weken geleden, direct na afloop van het La Liga-seizoen, af naar Ibiza voor een vakantie. Van daaruit vloog de middenvelder naar Brazilië. Ondanks de waarschuwing van Barça dat niet terugkeren grote consequenties zou hebben, besloot Arthur dat hij het welletjes vond.

Barcelona staat volgende week zaterdag (8 augustus) tegenover Napoli in de return van de achtste finale van de Champions League. De heenwedstrijd leverde een 1-1 gelijkspel op. Als Barça de eindstrijd haalt, speelt het nog vier wedstrijden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una pasión que nunca me quitarán. ❤️⚽️

Een bericht gedeeld door Arthur Melo (@arthurhmelo) op