Hardnekkige Messi-geruchten in Milaan: 'Makkelijker om de Dom te verplaatsen'

Hardnekkige Messi-geruchten in Milaan: 'Makkelijker om de Dom te verplaatsen'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 14:18wo 29-07-2020 om 14:18

Internazionale is niet van plan om Lionel Messi naar Milaan te halen. De laatste dagen verschijnen er in Italië en China geruchten over een sensationele transfercoup, maar de Nerazzurri ontkennen de interesse in alle toonaarden.

In China werd een televisiespotje uitgezonden waarbij Messi op de Milanese Dom werd geprojecteerd. Saillant genoeg is het kanaal waarop dat te zien was in handen van de groep die ook eigenaar is van Internazionale. Algemeen directeur Giuseppe Marotta verwees de geruchten echter meteen naar het rijk der fabelen en ook trainer Antonio Conte doet nu een duit in het zakje.

Tegenover diverse Italiaanse media vertelt hij na de 2-0 zege op Napoli van dinsdagavond dat de Argentijnse ster niet naar Inter zal komen. "Het is makkelijker om de Dom van Milaan te verplaatsen dan Messi naar Inter te halen", laat hij optekenen. Eerder probeerde hij de verhalen ook al de kop in te drukken. "Die verhalen zijn zo vals als het maar kan", zei Conte toen. "Je moet het niet geloven, Messi komt niet naar Inter. Zelfs niet in fantasy football."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws