'Iedereen wist dat ik bij Feyenoord wilde blijven, wel met tweejarig contract'

'Iedereen wist dat ik bij Feyenoord wilde blijven, wel met tweejarig contract'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 12:14do 30-07-2020 om 12:14

Leroy Fer is blij met zijn nieuwe contract bij Feyenoord. De onderhandelingen verliepen aanvankelijk stroef, omdat de dertigjarige middenvelder voor twee jaar wilde tekenen.

"Ik was heel blij met vorig seizoen", reageert Fer in een interview met De Telegraaf. Na aanhoudend blessureleed verraste hij zichzelf door 23 van de 25 competitiewedstrijden te spelen. Eind juni verlengde de 11-voudig international zijn contract. "Iedereen wist, dat ik bij Feyenoord wilde blijven."

"Het heeft wat langer geduurd, voordat ik bijtekende, en dat had te maken met de duur van het contract", aldus Fer. "Feyenoord wilde het optiejaar lichten, maar ik wilde graag een contract voor twee seizoenen. Uiteindelijk zijn we er toch samen uitgekomen en dat is toch een teken van vertrouwen. Daar ben ik Feyenoord heel dankbaar voor."

Fer hoopt komend seizoen weer blessurevrij te blijven. "Het is lekker, dat ik vanaf de eerste training voor de volle honderd procent mee kan doen en heel anders binnen kan komen dan vorig jaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws