'Dest blijft in race: Bayern wil koste wat kost rechtsback, kleine kans op Aarons'

'Dest blijft in race: Bayern wil koste wat kost rechtsback, kleine kans op Aarons'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 17:32do 30-07-2020 om 17:32

Sergiño Dest mag blijven hopen op een transfer naar Bayern München, zo lijkt het. De Bundesliga-kampioen werd maandag ook in verband gebracht met Max Aarons, maar voor hem lonkt een stap hogerop in Engeland.

Volgens Kicker zijn diverse Premier League-clubs geïnteresseerd in de twintigjarige Engelsman, die met Norwich City degradeerde. Het ligt voor de hand dat Aaron een stap in eigen land maakt, schrijft het doorgaans goed ingevoerde Duitse voetbaltijdschrift.

De naam van Ajax-verdediger Dest zingt al enige tijd rond in de Allianz Arena. Het lijdt geen twijfel dat Bayern op zoek gaat naar een nieuwe rechtsback. De blessure van Benjamin Pavard toont daar wederom de noodzaak van aan. De Fransman staat meerdere weken buitenspel en mist in ieder geval de return tegen Chelsea in de achtste finale van de Champions League.

Bayern-coach Hansi Flick moet daardoor een lastige knoop doorhakken. Over Real Madrid-huurling Álvaro Odriozola zijn twijfels, waardoor Joshua Kimmich in het miljardenbal als rechtsback dreigt te moeten worden ingezet. De Duitse international is echter ook van grote waarde op het middenveld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws