Genee en Gijp laten zich horen na overleg in Van der Valk: 'Je komt er niet uit'

Genee en Gijp laten zich horen na overleg in Van der Valk: 'Je komt er niet uit'

30-07-2020 19:13
103

Presentator Wilfred Genee wilde donderdag weinig kwijt na het overleg met René van der Gijp en Johan Derksen, de vaste tafelgasten van Veronica Inside. Het programma lijkt te verdwijnen nu de drie het niet met elkaar eens worden.

Genee, Derksen en Gijp huurden donderdag een hotelkamer in Van der Valk in Zwolle af om de boel te lijmen, maar dat is niet gelukt. "We hebben lang met elkaar gesproken en gaan morgen weer verder praten met de directie. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen", laat Genee kort weten aan RTL Boulevard. "De directie heeft ons de kans gegeven om eerst met z'n drieën te praten. Morgen praten we verder en is er meer duidelijkheid, denk ik."

Ook Van der Gijp stelt dat het lijmen van de breuk niet zo eenvoudig is. Aanleiding is de rol van Genee in een uitzending van VI die in het teken stond van racisme. Van der Gijp en Derksen voelden zich door de presentator belazerd. "Het is gewoon moeilijk, anders waren we er nu wel uit geweest. Je komt er gewoon niet uit."

Genee, Derksen en Van der Gijp gaan vrijdag opnieuw met elkaar om tafel. De directie van Talpa is daar dan ook bij aanwezig.