'Wout Weghorst is nog niet naar ons toegekomen met een transferverzoek'

'Wout Weghorst is nog niet naar ons toegekomen met een transferverzoek'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 20:00do 30-07-2020 om 20:00

VfL Wolfsburg-directeur Marcel Schäfer laat weten dat er nog geen bod is gedaan op Wout Weghorst. De spits wordt gelinkt aan diverse clubs, waaronder Arsenal. Volgens Schäfer speelt er op de achtergrond niets. 

Door de coronacrisis is het rustig op de transfermarkt. Ook Wolfsburg merkt dat. "We merken dat het nog erg rustig is wat transfers betreft", zegt Schäfer tegen BILD. "Zo'n situatie als deze hebben we nog nooit meegemaakt, maar de transferperiode duurt nog tot oktober."

Er is dus ook geen bod gedaan op Weghorst. "We hebben altijd contact met iedere speler. Tot nu toe is er nog geen club uit Engeland die zich voor Wout heeft gemeld. En hij is ook nog niet naar ons toegekomen met een transferverzoek."

Weghorst flirtte begin juli met Arsenal, dat volgens BILD interesse heeft. "Zou mooi zijn, hè", reageerde Weghorst bij Bureau Sport. "Het zou wat zijn. Dat past wel in het perfecte plaatje. Of er sprake is van een mogelijke transfer? Dan moet je niet bij mij zijn. Zo'n club in zo'n competitie past zeker in het plaatje."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Weghorst een aanwinst voor Arsenal?

(4235 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws