Update: Ook Telegraaf meldt transfernieuws Twente: 'Lamprou naar Enschede'

Update: Ook Telegraaf meldt transfernieuws Twente: 'Lamprou naar Enschede'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 20:33do 30-07-2020 om 20:33

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 21:11do 30-07-2020 om 21:11

FC Twente haalt Lazaros Lamprou terug naar de Eredivisie, melden Griekse media. De club heeft met PAOK Saloniki een huurovereenkomst bereikt.

Volgens Sport24 stapt Lamprou vrijdag op het vliegtuig om zijn rentree op de Nederlandse velden af te ronden. Naar verluidt heeft FC Twente ook de optie om hem na dit seizoen over te nemen.

De 22-jarige Lamprou is een bekende van Fortuna Sittard. Die club huurde hem in 2017 al van PAOK. In Sittard ontpopte hij zich al snel tot smaakmaker door in 24 Eredivisie-wedstrijden zeven doelpunten te maken. Daarmee wekte Lamprou belangstelling van meerdere Eredivisie-clubs. Het contract van Lamprou in Griekenland loopt nog twee jaar door, tot de zomer van 2022. Hij kwam het afgelopen seizoen tot tien wedstrijden voor PAOK. Daarin scoorde hij twee keer.

Twente legde eerder deze zomer al Gijs Smal (FC Volendam) en huurlingen Kik Pierie (Ajax), Vaclav Cerny (FC Utrecht) en Nathan Markelo (Everton) vast. Danilo Pereira (ook van Ajax) is ook op weg naar Enschede.

Update: FC Twente gaat zich inderdaad versterken met Lazaros Lamprou, meldt De Telegraaf. De 22-jarige Griekse aanvaller wordt gehuurd van PAOK Saloniki, met een optie tot koop. Hij wordt na Cerny en Danilo de derde aanvallende versterking. Daar komt er nog zeker één bij, weet de krant.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws