Vorm wil naar Nederland of België: 'Elke dag ballen tegengehouden van Kane'

Vorm wil naar Nederland of België: 'Elke dag ballen tegengehouden van Kane'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 21:47do 30-07-2020 om 21:47

Laatste update: vrijdag 31 juli 2020 om 08:57vr 31-07-2020 om 08:57

Michel Vorm heeft de deur bij Tottenham Hotspur achter zich dicht getrokken, maar denkt nog niet aan stoppen. De doelman hoopt op een club in Nederland of België, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

"Ik ben 36 jaar maar ik voel me nog heel erg fit en goed", zegt Vorm. "Ik heb de afgelopen seizoenen elke dag ballen tegengehouden van Harry Kane en Son. Daar word je niet slechter van. Net als van de trainers die ik heb gehad. Ik zag veel overeenkomsten in werkwijze van Mourinho en Van Gaal. Winnaars ten koste van alles maar ook heel open naar spelers toe."

"Toen ik begin vorig seizoen een tijdje geen club had en weer in Nederland woonde, besefte ik wel dat ik mijn kinderen hier graag zie opgroeien. Een club in Nederland of België zou me wel wat lijken. Er zijn al wat contacten met clubs", stelt de oud-keeper van FC Utrecht, een club die ook nu meteen wordt genoemd. "Dat snap ik. Ik weet dat de deur daar altijd voor me open staat. Dat is echt mijn club en ik volg ze nog echt op de voet. Ik weet dat ze een aantal talentvolle doelmannen hebben daar. Bij een keeper als Maarten Paes zie ik veel van mezelf terug."

Vorm geeft aan dat een rol als eerste doelman 'geen keiharde eis is'. "Ik kan op verschillende manieren van dienst zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws