'Razendsnelle exit Pellegrini dreigt: Cruijff in beeld als coach in La Liga'

'Razendsnelle exit Pellegrini dreigt: Cruijff in beeld als coach in La Liga'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 22:57do 30-07-2020 om 22:57

Manuel Pellegrini werd eerdere deze maand aangesteld als nieuwe trainer van Real Betis, maar de Chileen overweegt een razendsnel vertrek. Jordi Cruijff is al in beeld als zijn vervanger, zo meldt RadiogacetaRNE donderdagavond.

Pellegrini tekende op 9 juli een contract voor drie seizoenen in Sevilla, maar de oud-coach van Villarreal, Real Madrid en Manchester City heeft nu ook een lucratieve aanbieding uit China ontvangen. Daar zou hij serieus over nadenken, waardoor Real Betis al voorzichtig nadenkt over mogelijke opvolgers. Op het lijstje met kandidaten prijkt ook de naam van Jordi Cruijff, die ondanks zijn verleden nog nooit in Spanje werkte.

De zoon van de legendarische nummer veertien stapte onlangs nog op als bondscoach van Ecuador. Hij lag onder vuur in het Zuid-Amerikaanse land, omdat hij te veel in Spanje zou vertoeven. Cruijff was eerder onder meer trainer en technisch directeur van Maccabi Tel Aviv FC. Mundo Deportivo schreef eerder deze maand dat Xavi hem wil mee nemen naar FC Barcelona.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws