if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
'Als ik dan hoor dat Abdelhak ook fan van mij was, dan doet dat wel wat met je'

'Als ik dan hoor dat Abdelhak ook fan van mij was, dan doet dat wel wat met je'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 10:36vr 31-07-2020 om 10:36

Naci Ünüvar ziet Abdelhak Nouri als een groot voorbeeld. De talentvolle aanvaller van Ajax, die afgelopen seizoen debuteerde in het eerste elftal, wil zich op en naast het veld opstellen zoals Nouri dat ook deed.

Al vroeg leerden Ünüvar en Nouri elkaar kennen. "Toen ik in de beginfase van mijn opleiding zat, was Abdelhak al wat verder", vertelt de 17-jarige Zaandammer tegen FunX. "Ik keek altijd tegen hem op, de dingen die hij liet zien op het veld maar vooral hoe hij zich buiten het veld gedroeg. Hij deed nooit stoer, was altijd lief en vrolijk met iedereen. Wat er met hem gebeurd is, daar wil ik het eigenlijk niet over hebben."

Ünüvar kreeg van de vader van Nouri een prijs uitgereikt en dat moment is hem zeer dierbaar. "Aan het einde van het seizoen op De Toekomst wordt de 'Talent van het Jaar'-prijs uitgereikt. Dan komt de broer en vader van Abdelhak de speler omschrijven om wie het gaat. Dat je door zijn vader de prijs krijgt en dat hij dan zegt dat Abdelhak ook fan van mij was, dan doet dat wel wat met je. Hij zou supertrots op mij zijn geweest. Kippenvel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws