Feyenoord doet mee aan 'Cup of Traditions' en treft ook Borussia Dortmund

Feyenoord doet mee aan 'Cup of Traditions' en treft ook Borussia Dortmund

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 10:46vr 31-07-2020 om 10:46

Feyenoord heeft twee nieuwe tegenstanders in het oefenprogramma bekend gemaakt. De Rotterdammers spelen in de 'Cup of Traditions' tegen Borussia Dortmund en MSV Duisburg.

Het toernooi wordt op één dag gespeeld, op zaterdag 22 augustus. In het stadion van Duisburg zullen de thuisploeg, Feyenoord en Borussia Dortmund in wedstrijden van twee keer een half uur gaan uitmaken wie de 'Cup of Traditions' wint.

Eerst spelen de Duitse teams tegen elkaar, waarna Feyenoord twee keer in actie komt. De Rotterdammers beginnen met een wedstrijd om 16.45 uur tegen Borussia Dortmund, de nummer twee van het afgelopen Bundesliga-seizoen. Om 18.00 uur is MSV Duisburg dan de tegenstander.

Of er publiek bij aanwezig mag zijn is nog niet duidelijk, zo valt te lezen op de website van Feyenoord. Duisburg is in gesprek met de lokale autoriteiten om tot een zogenaamd hygiëneprotocol te komen, maar of dat op tijd geregeld is is nog niet duidelijk.

De voorbereiding van Feyenoord bestaat nu uit vier wedstrijden. Naast het mini-toernooi tegen de Duitse tegenstanders oefent de Club van Zuid ook tegen Sparta (zondag 9 augustus) en FC Twente (zondag 16 augustus).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws