Breaking news

LIVE: Ajax naar kwartfinale na zege op AZ in interessant bekerduel (gesloten)

Napoli-preses waarschuwt Milik na vertrekwens: 'Hij gaat naar de hoogste bieder'

Napoli-preses waarschuwt Milik na vertrekwens: 'Hij gaat naar de hoogste bieder'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 08:44za 01-08-2020 om 08:44

Napoli heeft met de transfer van Victor Osimhen al ingespeeld op een mogelijk vertrek van Arek Milik. De flamboyante voorzitter Aurelio De Laurentiis van de Italiaanse topclub waarschuwt de oud-Ajacied echter.

Milik ligt nog maar één jaar vast bij Napoli, dat hem dus deze zomer moet verkopen om nog wat aan de 26-jarige spits te verdienen. Onder meer Juventus wordt nadrukkelijk met hem in verband gebracht. Milik werkte in Napels al samen met trainer Maurizio Sarri van de Oude Dame.

De Laurentiis is al enige tijd op de hoogte van de vertrekwens van Milik. "Sinds ik hem ken vraag ik hem al om zijn contract te verlengen", zegt de voorzitter in gesprek met Sky Italia. "Hij kijkt me dan aan en reageert niet. Dan weet je wel dat je moet accepteren dat hij weg zal gaan."

De Laurentiis is stellig als hem wordt gevraagd naar welke club de Poolse international vertrekt. "Naar de hoogste bieder, want ik geef geen kortingen." Daar moet ook Milik zich in zien te schikken. "Anders riskeert hij een extra jaar bij Napoli en dan zal de coach vermoedelijk geen beroep meer op hem doen."

Bij dat laatste lijkt Milik allerminst gebaat met het oog op het EK van volgende zomer. Hij verruilde Ajax in de zomer van 2016 voor 32 miljoen euro voor Napoli.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws