Eén-drietje bezorgt Ajax speler van buitencategorie: 'Anders meteen naar topclub'

Eén-drietje bezorgt Ajax speler van buitencategorie: 'Anders meteen naar topclub'

01-08-2020 09:15
99

Ajax heeft de transfer van Antony te danken aan de uitstekende contacten in Brazilië. De komst van de aanvaller is een één-drietje tussen directeur voetbalzaken Marc Overmars, voetbalmakelaar Julio Taran en Revien Kanhai van Forza Sports Group, meldt De Telegraaf.

Ajax betaalt minimaal 15,75 miljoen en maximaal 21,75 miljoen voor Antony. "Ajax probeerde Antony al langer te krijgen”, zegt Kanhai, die bij Overmars aangaf via Bertolucci een cruciale rol te kunnen spelen, in de ochtendkrant. "Wij zouden een akkoord tussen São Paulo en Ajax kunnen bewerkstelligen. Dat lukte. En omdat Antony graag naar Ajax wilde, was een persoonlijke overeenkomst door Ajax ook dichtbij."

Kanhai speelde ook een grote rol bij de transfers van David Neres en Giovanni naar Amsterdam. Beiden zijn spelers van Bertolucci Sports, waarvoor Taran werkt. "Mede dankzij de vooraanstaande positie van Julio Taran en Bertolucci Sports in Brazilië en ons veelvuldige, directe contact met de clubs is deze deal van Antony tot stand gekomen. En daar ben ik trots op, want het is een unieke deal."

"Het is Ajax weer gelukt om een speler van de buitencategorie te halen, die anders direct naar een topclub in Europa was gegaan", zo stelt Kanhai.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie