Spelers Ajax melden zich voor eerste training, trio sluit pas later aan

Spelers Ajax melden zich voor eerste training, trio sluit pas later aan

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 10:53za 01-08-2020 om 10:53

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 10:55za 01-08-2020 om 10:55

De selectie van Ajax heeft zich zaterdagochtend gemeld voor de eerste training van het seizoen. Vrijwel iedereen was aanwezig, op drie spelers na: Andre Onana, Dusan Tadic en zomeraanwinst Mohammed Kudus. Zij sluiten later aan, meldt Ajax.

Ook Antony meldde zich op De Toekomst, net als verloren zoon Maarten Stekelenburg. Onana, Tadic en Kudus zullen zich aankomende dinsdag bij het gezelschap voegen. David Neres traint nog altijd apart van de groep. 

Trainer Erik Ten Hag deelde de voorbereiding op het komende seizoen in in drie blokken. Zaterdag was de start van het derde en dus laatste blok voor het nieuwe Eredivisie-seizoen begint. 

Ajax speelt in augustus vier oefenwedstrijden. Volgende week zaterdag wacht de eerste wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Daarna staan ontmoetingen met FC Utrecht, Red Bull Salzburg en een nog nader te bepalen tegenstander op het programma. Ajax reist van 15 tot 22 augustus af naar Oostenrijk, waar de laatste twee oefenduels gespeeld worden.

De competitie begint voor Ajax op 13 september met een uitwedstrijd tegen Sparta. Een week later is RKC de tegenstander in de Johan Cruijff Arena

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws