Hertha BSC heeft nieuws en speelt eind augustus tegen Ajax én PSV

Hertha BSC heeft nieuws en speelt eind augustus tegen Ajax én PSV

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 23:26za 01-08-2020 om 23:26

Hertha BSC heeft zaterdag zijn oefenprogramma in aanloop naar het seizoen 2020/2021 bekendgemaakt. Die Alte Dame heeft zowel Ajax als PSV gestrikt als oefenpartner: beide ontmoetingen zullen eind augustus kort na elkaar plaatsvinden.

Ajax speelt op dinsdag 25 augustus tegen de nummer 10 van het vorige Bundesliga-seizoen. Twee dagen later vinden er in het Olympiastadion twee ontmoetingen plaats tussen Hertha BSC en PSV. Zowel Ajax als PSV heeft het nieuws uit Berlijn overigens nog niet bevestigd via de officiële kanalen.

De krachtmeting met de club van Karim Rekik, Javairô Dilrosun en Daishawn Redan zal echter voor beide ploegen de laatste test zijn voordat het Eredivisie-seizoen weer gaat beginnen. Ajax hervatte zaterdag de trainingen en heeft verder oefenduels met RKC Waalwijk, FC Utrecht en Red Bull Salzburg ingepland: de Amsterdammers openen op zondag 13 september het nieuwe seizoen met een wedstrijd tegen Sparta.

PSV is al langere tijd bezig en zou vrijdag zijn eerste oefenduel tegen VV UNA afwerken: nadat één van de tegenstanders een positieve coronatest aflegde, werd die ontmoeting echter geschrapt en werd er gekozen voor een onderlinge wedstrijd. De ploeg van Roger Schmidt speelt verder tegen SC Verl, KFC Uerdingen 05, Vitesse en Willem II: op 13 september volgt de Eredivisie-ouverture tegen FC Groningen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws