Ten Hag blij verrast: Eerlijk gezegd hadden wij verwacht dat David weg zou gaan

Ten Hag blij verrast: "Eerlijk gezegd hadden wij verwacht dat David weg zou gaan"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 23:38za 01-08-2020 om 23:38

Ajax-trainer Erik ten Hag mocht zaterdag tot zijn grote vreugde David Neres weer begroeten op het trainingsveld. De 23-jarige Braziliaan kwam sinds de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea op 5 november 2019 niet meer in actie vanwege een knieblessure.

Zaterdag verscheen Neres weer op De Toekomst: Ten Hag noemde dit 'de meevaller van de dag'. De Braziliaan mocht op het veld staan met landgenoot Antony, die echter gehaald was om Neres op te volgen. "Eerlijk gezegd hadden wij verwacht dat David weg zou gaan. Daarop inspelend hebben we hem gehaald", vertelde Ten Hag over Antony, geciteerd door De Telegraaf. "Gelukkig is David er nog."

Ook het optreden van Antony stemde de Ajax-trainer tevreden. Ten Hag karakteriseerde de nieuwkomer als 'levendig en echt aanwezig'. "Het is duidelijk dat hij heel veel potentie heeft. Verder moeten we gewoon gaan kijken hoe dat proces gaat lopen." Antony krijgt namelijk de tijd om zich aan te passen aan het leven in Nederland. "Hij komt uit een ander werelddeel, komt bij een andere club in een ander land, waar een andere taal wordt gesproken. Dan moeten we kijken hoe snel dat gaat."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Ajax kampioen van Nederland?

Ja
84%
Nee
16%
(3969 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws